Contact Us

Use the form on the right to contact us.

 

3 Øvre Slottsgate
Sentrum, Oslo, 0157

Misunderstandingsmiscommunicationdifferent perspectives lead to ineffective processes. In SPLINT we believe that working on improving our abilities to communicate, listen and understand will ultimately produce better results all round. 

OM OSS

About page

Hvorfor vi gjør det

Vi gjør det vi gjør fordi vi har en stor lidenskap for hvordan vi skaper vår virkelighet gjennom våre samtaler og bevissthet. Hvorfor, hvordan og hva vi sier er kritiske elementer for de erfaringene vi skaper for oss selv og relasjonene vi bygger med hverandre.


THE TEAM

CHRIS McCORMICK - Partner

Chris McCormick photo

Siden 2008 har Chris jobbet som researcher, workshop designer, skuespiller og prosessleder. Han har tidligere jobbet som prosjektleder i bygg og eiendomsbransje hvor han har 14 års internasjonal erfaring. Dette har gitt Chris en unik innsikt i hvordan mellommenneskelige kommunikasjon påvirker hverdagen på jobb i forskjellige kulturer, på tvers av stillinger og hierarki.

Han har spisskompetanse i å lede konstruktive kommunikasjonsprosesser med sterkt fokus på team og prosjektets forretningsmessige mål.

Med hans forståelse av experience design kombinert med bruk av situasjons trening og forum teater, tilbringer Chris et verdifullt perspektiv på hvordan skapes vellykkede samarbeidskulturer.

Han er videreutdannet innen stressmestring (HeartMath coach), Cultural Transformation Tools (CTT)  og kroppsrelatert psykoterapi og karakterstrukturer.

cm(alfakrøll)splint.no

MAIKEN LØNNERØD - Daglig og kreativ leder

Maiken har jobbet i selskapet siden 2004. Hun har ansvar for research og utvikling av skreddersydde interaktive kursforløp for både offentlige og private organisasjoner.

Maiken har drevet med teater fra hun var 8 år og har i en årrekke fått opplæring i dramapedagogiske metoder med spesielt fokus på forumteater. Hun har ansvar for SPLINT skolen hvor skuespillere og fasilitatorer i SPLINT får opplæring.

Maiken er utdannet Samfunnsgeograf med erfaring fra feltarbeid og kulturanalyse både som hovedfagsstudent og feltassistent hovedsakelig i Spania. Maiken brenner for ledelse, innovasjon og mangfold.

Hun har i en årrekke utviklet workshoper med spesielt fokus på lederutvikling i et mangfoldsperspektiv. Som kurs- og prosessleder er hennes fokus på istandsette den enkelte til å håndtere egen arbeidsdag enda bedre gjennom å gi innsikt, bevissthet og konkrete kommunikasjonsverktøy.

Hun snakker flytende engelsk og spansk og er videreutdannet innen kroppsrelatert psykoterapi og karakterstrukturer.

ml(alfakrøll)splint.no

 
 

HisTORIEN OM SPLINT

 

Historien bak SPLINT er en eventyr av mot, sterk vilje og lek. Historien kommer snart.